logoJavitott1.png
NON-STOP VÍZ ÉS FŰTÉSSZERELÉS
CSŐTÖRÉS ELHÁRÍTÁS 0-24-IG
Non-Stop duguláselhárítás Budapest és Pest megye területén

Hívjon bizalommal a hét minden napján és ünnepnapokon is.

0670/948-00-96

0-24 gyorsszolgálat ingyenes kiszállassal

Duguláselhárítás
Dugulás minden háztartásban előfordulhat. Az igazán makacs dugulásokat házi módszerekkel megoldani szinte lehetetlen. Ha már hosszabb ideje fennáll, akkor ne kínlódjon vele, hívjon szakembert. Tapasztalataink szerint sokszor többet ártanak a barkácsboltban vásárolt csőgörényekkel vagy a boltokban kapható „csoda” duguláselhárító vegyszerekkel. A duguláselhárító munkatársaink kézi és gépi spirálokkal, szívó-nyomó pumpával, motoros csőtisztító berendezéssel, nagynyomású, kompresszoros mosóval, WOMA rendszerű csatornamosóval és csatornakamerával dolgoznak. 15 éves szakmai tapasztalattal és profi gépparkkal rendelkezünk. Minden dugulás más időintervallum alatt oldható meg, de szakembereink a korszerű, ipari felszerelés birtokában a lehető leggyorsabban próbálják megszüntetni ezt a kellemetlen problémát.
A legjobb házi praktikák dugulás ellen:
– Forró víz: A próbálkozást kezdjük a legegyszerűbb módszerrel. Gyakori eset, hogy tusfürdő, szappanmaradék, mosogatószer okozza a lefolyó eldugulását. Ha csak lassan szivárog le a víz egy nagy adag forró vízzel öblítsük át a lefolyót.

– Ecet: Az ecet sokoldalú termék a háztartásunkban. Nemcsak ételízesítőként alkalmazható. Öntsük az ecetet a lefolyóba, hagyjuk hatni majd öblítsük le vízzel. A helységet szellőztessük ki utána. Használhatjuk szódabikarbónával együtt. Előbb a szódabikarbónát szórjuk bele a lefolyóba majd öntsük rá az ecetet, hagyjuk pezsegni aztán öblítsük le vízzel.

Ha a felsorolt módszerek egyike sem segített, akkor ott komolyabb dugulásról van szó. Ez esetben érdemes szakembert hívni.

Cégünk vállalja a beltéri lefolyórendszerek tisztítását, kültéri csatorna hálózatok tisztítását, WOMA duguláselhárítást.

Hétfő-Vasárnap 0-24 duguláselhárítás

0670/948-00-96