logoJavitott1.png
NON-STOP VÍZ ÉS FŰTÉSSZERELÉS
CSŐTÖRÉS ELHÁRÍTÁS 0-24-IG
Vízszerelés Budapesten és Pest megye területén

Hívjon Non-Stop

06-70/948-00-96

 INGYENES kiszállással! 

 0-24 gyorsszolgálat, hétvégén és ünnepnapokon is. 

1 órán belüli kiszállás a helyszínre Non Stop!
Minden jellegű Vízszerelés, Vízvezeték javítás,
Teljes gépészeti kivitelezés, Duguláselhárítás,
Csőtörés elhárítás
garanciával!
Vízszerelés
Cégünk 15 éves szakmai tapasztalattal rendelkező épületgépészeti vállalkozás, amely mindennemű vízsszerelési feladatokat végez, a csap cserétől a komolyabb csőtörésig, a tulajdonos számára a lehető legkevesebb kellemetlenséggel. A gyors, pontos és hatékony munkavégzés érdekében vízszerelőink rendelkeznek a megfelelő ismeretekkel és gépparkkal.

Vízszerelésre nem csak felújítás vagy építkezés során kerülhet sor, sőt, nem csak akkor, amikor bármilyen hiba lépett fel, hanem érdemes évente felülvizsgálni vízvezeték rendszerünket a biztonság kedvéért.

A vízszerelés azonban akkor a legsürgetőbb, ha repedt, törött, folyó csappal, lefolyóval, WC-vel találkozunk a lakásban. Nem mondunk újat, ha kijelentjük, a legidegesítőbb problémák egyike, ha vízvezeték rendszerünkben bármilyen meghibásodás léphet fel.

Nem mindegy az sem, felújításkor milyen csapatra bízzuk a vízszerelési feladatokat, ha később el szeretnénk kerülni a csőtörést, az ázást, a dugulást. Természetesen tudjuk, hogy hirtelen meghibásodások a legjobb rendszerben is történhetnek, egy csap csere, egy tömítés, egy vízvezeték szakasz bármikor cserére szorulhat, aminek a professzionális megjavításáról mindenképp gondoskodni kell.
Mit fog kérdezni Öntől munkatársunk?
– A hiba pontos meghatározása
– Név
– Pontos cím
– Telefonos elérhetőség

Munkatársunk a rendelkezésre álló adatok alapján tájékoztatást fog adni a várható költségekről! Munkadíj + Anyagköltség + ÁFA
Kinek kell, mire jó a lakásbiztosítás? Teendők lakásbiztosítási károk esetén.
Mindenki lakik valahol, akár saját kertes házban, lakásban, akár bérelt ingatlanban. A lakóhelyünkön pedig ott van az összes ingóságunk, személyes tárgyaink.

A kisebb károk inkább bosszúságot okoznak, viszont a nagyobb károk esetében egy élet munkája mehet tönkre.

Ezen biztosítások kiegészítő fedezete általában tartalmazza a csőtörés, vezetékes vízkárokat is. Erről érdeklődjön biztosítójánál!

A lakásbiztosítási szerződésekre vonatkozó általános szabályok szerint a keletkezett kárt 2 napon belül írásban be kell jelenteni a biztosítónál. A biztosító köteles a bejelentéstől számított kb. 1 héten belül a helyszínen megvizsgálni, felmérni a kárt. A károsult a helyszíni szemléig, csak annyit változtathat a kár helyszínén, amennyi a további károk megelőzéséhez szükséges! Pl. egy csőtörés esetén a vízszerelők a sérült vízvezetéket kicserélik, javítják de a kicserélt repedt, lyukas csövet meg kell őrizni és a helyreállítással is várni kell, pl. a bontott csempét se pótoljuk a szemle időpontjáig( helyreállításról érdeklődjön biztosítójánál!!). Fényképeket (akár mobiltelefonnal is) kell készíteni a biztosító részére. Közvetlen a kár utáni állapotról,a helyszínről, az összes sérült anyagról, majd a javított állapotról is. A képek egyértelművé teszik a kár történetet, elkerülhetővé teszik a felesleges vitákat.

A biztosító vízszerelők által kitöltött számlát csak a számla részletezővel együtt fogja elfogadni. Cégünk erre is felkészült, és a helyszínen kitöltött számla mellé, pár napon belül elküldjük Önnek e-mailben a számla részletezőt is.

Vízszerelőink vállalják:
– Lakások, házak, irodák teljes gépészetének tervezése, kialakítása.
– Vízszerelés, vízvezeték javítás, lefolyó és nyomóvezeték, strang szakszerű kiépítése, javítása
– Új vízhálózat kiépítése
– Vízóraszerelés, vízóra csere, almérő kialakítása teljeskörű ügyintézéssel
– Fürdőszobai, konyhai, egyéb helységek vizesblokkjainak kiépítése, átalakítása. Fürdőszoba komplett felújítás, konyha komplett felújítás, egyéb vizes helység felújítás.
– Mosdókagyló és kézmosó beépítés. Mosdókagyló és kézmosó csere
Mosdókagyló és kézmosó csaptelep felszerelés. Mosdókagyló és kézmosó csap csere
– Mosdó szifon bekötés. Mosdó szifon csere
– WC tartály csere, WC tartály javítás, WC tartály szerelés
– Beépített WC tartály javítás, darálós WC szerelés
– WC csésze csere, WC kagyló ültetés
Kád bekötés, beállítás
– Kád csaptelep felszerelés. Kád csaptelep csere
– Kád lefolyó csere
– Kád szifon csere
– Kád leeresztő csere
Zuhany csaptelep felszerelés. Zuhany csap csere
Padló-összefolyó kiépítés
Mosógép bekötés
– Mosógép szelep csere
– Mosógép szifon csere
Mosogatótálca beépítés. Mosogatótálca csere
– Mosogató csaptelep felszerelés. Mosogató csap csere
– Mosogató szifon bekötés. Mosogató szifon csere
Mosogatógép bekötés
– Mosogatógép szifon csere
Csempeszelep csere
Sarokszelep csere
Főelzáró, elzáró csere
Bojler javítás, csere. Vízmelegítő szerelés
Nyomásszabályzó beépítése
– Vízszűrők illetve víztisztítók beszerelése
Golyós csap beszerelés. Golyós csap csere
Fagycsap javítás és csere
Kerti csap csere, javítás
Csatorna bevezetés
Szivattyúzás, vízeltávolítás
Duguláselhárítás, csatornatisztítás

Megoldjuk, javítjuk legyen szó beltéri vagy kültéri vízszerelésről.

Cégünk rendelkezik a beltéri munkavégzésen kívül, a kültéri hiba elhárításhoz is szükséges tapasztalattal, gépparkkal.

– Kézi földmunka (ásás, vésés, helyreállítás…)
– Gépi földmunka (BOBCAT, CAT munkagépek kanállal, törőfejjel)
– Konténeres sittszállítás, anyagrendelés
Anyagvásárlás, szerelvények, víz-berendezési tárgyak, csőanyagok:
Anyagvásárlással kapcsolatos információ: A telefonos megrendeléskor általában már megtörténik a hiba megállapítás, ezáltal tudjuk, hogy milyen anyagokra lesz szükségünk a munka elvégzéséhez.

Megteheti, hogy Ön vásárolja meg az anyagokat, akkor természetesen azokat használjuk fel, építjük be. E anyagokra cégünk garanciát nem vállal.

Viszont ha nincs ideje ezt megtenni vagy csak szimplán szakemberre bízná ezt a feladatot, akkor is nyugodt szívvel hátradőlhet és várhatja vízszerelőinket. Cégünk beruházással dolgozik. Minden vízszerelő munkatársunk rendelkezik a megfelelő gépparkkal és anyagokkal. A lehető legtöbb hibaelhárításhoz azonnal hozzá tudunk kezdeni (akár december 24-én este 10 órakor is). Ha mégse lenne az adott munkához anyagunk, akkor erről tájékoztatást adunk. 1-2 napon azt beszerezzük és egy Önnek megfelelő időpontban elvégezzük a munkát.

Nem nálunk fogja megkapni a legolcsóbb anyagokat, cégünk kizárólag megbízható márkák, minőségi termékeivel dolgozik. Ez azt jelenti, hogy kínai csaptelepet tőlünk nem fog kapni, helyette pl.  Mofém vagy Kludi terméket fogunk felszerelni. A gyártók több év garanciát vállalnak a termékeikre. Pár márka, amivel dolgozunk: Mofém, Kludi, HoneyWell, alföldi, hajdu, Gebo, Vaillant, BWT, Oventrop ..stb.

Szerelvényekkel, víz-berendezési tárgyakkal, csövekkel kapcsolatos információk:

Szerelvények:

Szelep: Alkalmazása a zárás-nyitás, áramlás szabályozás. Áteresztőképessége a szelepátmérőtől és a szelepemelkedéstől függ. Fajtái: áteresztő szelep, visszacsapó szelep, nyomásszabályzó szelep, autómatikus légtelenítő- legbeszívó és leeresztő szelepek, mágnes szelep, keverőszelep, pillangószelep.

Csap: A csap a legegyszerűbb működésű szerelvény, kevés szerkezeti részből áll. Főbb részei: csapház, csapforgó (zárótest).  Alapvető követelmény, hogy a közeg az alaktrészeket ne korrodálja. Működtetni lehet kézzel, hidraulikusan, villamosan, pneumatikusan.

Tolózár: Nagy átmérőjű csővezetékben áramló közeg útjának elzárására vagy megnyitására alkalmas. 

Biztonsági szerelvények: A biztonsági szerelvények feladata, hogy a szállított közeg az egyes rendszerekben meghatározott jellemzőit az előírt értéken tartsa.

Biztonsági lefúvatószelep: a rendszerre káros túlnyomást engedi el. Hőhatároló szelep (termosztát): a magasabb (beállított) hőmérsékleten zár. Hőhatásra záró szelep (tűzszelep): tűz esetén lezár

Víz-berendezési tárgyak:

Falikút: A legrégebbi vízfelfogó. Régebben öntöttvasból készült, ma már kívül festett, belül tűzzomancozott acéllemezből. Magas-, vagy alacsony hátfallal készülhet. Víztárolásra nem alkalmas. Falikúthoz hasonló kiöntő készülhet öntött vasból, műanyagból, félporcelánból, acéllemezből.

Mosogató: A falikutakat ma már csak középületekben használják, lakásinkban falikút helyett mosogatókat szerelnek fel. Lehetnek tűzzománcozottak vagy korrózióálló acéllemez anyagúak. Egy- két- hárommedencések, csepptálcásak. (Üzemi konyhákban a fehérmosogató Kis Góliát medencéket, a feketemosogató Nagy Góliát medencéket használnak.) A korszerű mosogatókon zöldségmosó is található. A mosogatókhoz leeresztó szelepket, zsírfogó szifont kell beépíteni. A falikút, a kiöntő és a mosogató szennyvíz elvezető mérete DN50. 

Fürdőkád: A kádak készülhetnek öntöttvasból, acéllemezből és üvegszálas erősített poliészterből. Lehet beépített vagy szabadon álló. Standard méretek: 150, 160, 170, 180 cm hosszú, de akár egyedi méretű kádakat is készítenek. Manapság már elterjedt, sok házban megtalálható a nagyobb, kényelmesebb sarokba szerelhető kád is vagy akár a pezsgőfürdős és hidromasszázsos változat is. A kádakhoz feltétlenül be kell építeni a leeresztő szelepbe bekötött túlfolyót. A szennyvíz levezető csatorna mérete a szifontól DN50-es. A szifonig nem célszerű bővíteni a vezeték méretét, mert a kádban levő vízoszlop nyomásának hatására a szifonig nagyobb sebességgel áramlik a víz, mint a szifontól, így a padlóba épített szifonból a víz kimehet a fürdőszobába. 

Zuhanytálca: Acéllemezből, műanyagból, öntöttvasból készül. A szifon és a leeresztő szelep hasonló a fürdőkádéhoz. A fröccsenő víz ellen tolóajtóval vagy zuhanyfüggönnyel lehet védekezni. A zuhanykabinokból is nagy a választék – mint a kádaknál – az egészen egyszerűtől a luxus minőségű,masszírozós, rádiós..stb. zuhanyok is kaphatóak. 

Mosdó: Félporcelánból gyártott kisebb berendezési tárgy. A legkisebb mosdó a kézmosó. Egyenes vagy sarkos változatban készül. A normál mosdók lehetnek hátfal nélküliek, hátfalasak és talpas kialakításúak. A mosdóknak saját túlfolyója van.

WC berendezések: Félporcelénból gyártják. A WC berendezés öblítő részből és csészéből áll. A csésze lehet felső öblítésű, alsó öblítésű, leszívó. A szivornya szerkezet kezdeti indítás után a tartályt teljesen kiüríti. A tartály 8-10 liter űrtaltalmú, öntött vasból, műanyagból, zománcozott acéllemezből, horganyzott acéllemezből, félporcelánból készülhet. VAn nyomógombos és automata öblítésű változat is. 

Bidé: Félporcelánból készül, padlóra állítható vagy falra szerelhető. Vagy alulról vagy felülről öblítős csaptelepet használnak hozzá.

Legjobb módszerek a vízkőtelenítéshez:
A fürdőszobában, konyhában és egyéb vizes helységekben is gondot okoz a vízkő. A foltos csap, vízköves kád illetve mosdókagyló nem szép látványt nyújt. Vannak olyan vegyszerek, amelyek segítségével megszabadulhat a vízkőtől viszont mi a vegyszermentes, „nagymama praktikáját” előnyben részesítjük. Ez nem más, mint az ecet.

Ha vízkő borítja a csempét, kádat, WC-t vagy a csapokat esetleg még penészfolt is keletkezik rajtuk, akkor a takarítást ecetes átmosással tegye meg. Az ecet hatékony vízkőoldó és nem mellesleg fertőtlenítő hatása is van. A takarítás sikeressége érdekében, az ecetet használhatja szódabikarbónával együtt. Az e fajta vegyszermentes átmosás, takarítás után szellőztesse ki a helységet.
Non-stop vízszerelés Budapest egész területén és Pest megyében 00-24 órában:
Budapest 1. kerület, Budapest 2. kerület, Budapest 3. kerület, Budapest 4. kerület, Budapest 5. kerület, Budapest 6. kerület, Budapest 7. kerület, Budapest 8. kerület, Budapest 9. kerület, Budapest 10. kerület, Budapest 11. kerület, Budapest 12. kerület, Budapest 13. kerület, Budapest 14. kerület, Budapest 15. kerület, Budapest 16. kerület, Budapest 17. kerület, Budapest 18. kerület, Budapest 19. kerület, Budapest 20. kerület, Budapest 21. kerület, Budapest 22. kerület, Budapest 23. kerület

Vízszerelés Pest megye összes városában.

Hívjon bátran bármikor, NON STOP vízszerelési szolgáltatásunk éjjel-nappal készenlétben!

Hívjon Non-Stop

06-70/948-00-96

Budapesten és Pest megyében INGYENES kiszállással,

garanciával 0-24 ügyelet, hétvégén és ünnepnapokon is.