logoJavitott1.png
NON-STOP VÍZ ÉS FŰTÉSSZERELÉS
CSŐTÖRÉS ELHÁRÍTÁS 0-24-IG

Hívjon Non-Stop

06-70/948-00-96

Budapesten és Pest megyében INGYENES kiszállással,

garanciával 0-24 ügyelet, hétvégén is.

Fűtésszerelés
A fűtésszereléskor a hálózat szerelését végezzük. Cégünk több mint 15 éves szakmai tapasztalattal rendelkezik fűtésrendszerek, fűtőtestek, melegvízhálózatok, padlófűtések professzionális javítása, beüzemelése, vagyis fűtésszerelés terén.

A cirkó, a központi fűtés, padlófűtés a mindennapjaink része, és ennél is több: egészségünk, jó közérzetünk elengedhetetlen kelléke. Mi a jobb télen, vagy a hideg, őszi időben: fűtetlen, átfagyott lakásba hazaérni, vagy kellemesen meleg otthonunkban megpihenni?

Éppen emiatt, ha a fűtés elromlik, ha kilyukad a radiátor, eltömődik a fűtőcső, levegős lesz, szivárog, vagy nem ad elég meleget, azonnal intézkedni kell.

Önnek is elege van abból, hogy akár napokat kell várni a szerelőre, vagy a szaki azt akarja elhitetni, hogy a fűtéshibának is lehet hétvégéje? Mi is így vagyunk ezzel, így Ön nem maradhat hidegben!

Fűtésszerelés Budapesten

Mi hétvégéken is a váratlan esetekhez is igazodva, ingyenes kiszállással, Non Stop várjuk hívását!

Ha lecserélné a régi kazánt, ha teljesen új rendszert építene, felújítana, korszerűsítene, ha elavultak a hősugárzói, a fűtéscsövek cserére szorulnak, vagy új lakást, otthont épít, és megbízható szakemberek kellenek a fűtésrendszer kivitelezéséhez – minket hívjon!

Lehet, hogy éppen meleg az idő, és a hőség a nyarat idézi, de akkor is gondoljon a fűtésrendszere átnézésére, a fűtésszerelés beütemezésére. Úgy érdemes a hideg beköszöntét várni, hogy tudja, a radiátorok mindig elég meleget fognak sugározni, nem csepegnek, jól működnek. A fűtésszerelést éppen úgy profi szakemberre érdemes bízni, mint az autónkat vagy éppen a testünk gyógyítását. Igaz, hogy egy kontárok által tönkretett fékrendszer súlyosabb károkat okozhat, de egy rosszul felrakott tömítés, egy hibásan megválasztott cső a leghidegebb tél kellős közepén képes felmondani a szolgálatot.

Fűtésszerelést, korszerűsítést, padlófűtés szerelését, melegvízhálózat szerelését vállaljuk lakossági és céges ügyfelek részére.

Cégünk minőségi anyagokkal, nagy szakértelemmel- és fűtésszerelési garanciával áll rendelkezésére Budapesten és Pest megyében, felkészültünk minden esetre, ha fűtése szerelését, vízvezetéke, melegvízellátása javítását ránk bízza, nyugodt lehet az egész család!

Hívjon Non-Stop

06-70/948-00-96

Budapesten és Pest megyében INGYENES kiszállással,

garanciával 0-24 ügyelet, hétvégén is.